Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak sinein tıklayın.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni ile alakadar kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın merdiveni çatı zarfında bulunmuş olduğunda, emniyet üzere havalandırma bacası kullanılmalıdır. Ayrıca yangın merdiveni imalında kullanılan tüm malzemelerin yangına en azca 90 an dayanabilmesi gerekmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj yangın kapısı naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın hayatını kurtardığında daha dobra anlaşılacaktır.

Horda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar Yangın Merdiveni Kapısı tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son had çeşitli bir skalaya sahiptir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page